Rätt till återkallelse

Annullering av en order

Du har möjlighet att avbryta ditt senaste köp inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning genom att kontakta oss via chattfunktionen längst ner på varje sida eller genom att skicka ett e-postmeddelande. Tyvärr är avbokning inte längre möjlig efter att dessa 24 timmar har passerat. När denna period har passerat kommer din beställning att behandlas och förberedas för leverans.

Om du vill ångra dig efter att de 24 timmarna har gått måste du följa returproceduren.

Viktig information om retur av varor

Retur av varor för alla våra kunder tillbaka fraktkostnader tillkommer, som kan variera.

För en lyckad retur måste alla artiklar rapporteras till vår kundtjänstavdelning inom 30 dagar efter mottagandet. Om detta inte görs i tid kommer vi tyvärr inte att kunna behandla returen.

När vi har mottagit varorna återbetalas inköpspriset inom 5-7 arbetsdagar.

För mer information, se avsnittet "Returer" längst ned på denna sida.

Defekt artikel

Om du har fått en felaktig vara ska du omedelbart kontakta vår kundtjänst och ge dem följande information:

 • Ditt beställningsnummer
 • Det skadade föremålet
 • En beskrivning av felet
 • Ett foto som bevis på defekten

Om ditt paket är skadat vid leverans, vänligen ta ett foto och skicka det till vår kundtjänst omedelbart.

Anspråk på skadade paket måste lämnas in inom 7 dagar från leveransdatumet. Vi kan inte utfärda en återbetalning, kredit eller ersättning utan bevis på skada från en kundtjänstrepresentant.

Fel artikel mottagen

Om du mot förmodan skulle ha fått en felaktig vara ber vi dig att omedelbart kontakta vårt supportteam och lämna följande information:

 • Ditt beställningsnummer
 • Namnet på den vara du skulle ha fått
 • Namnet på den vara du fick
 • Ett foto av varan du fick

  Utbyte

  Vi beklagar, men vi stöder för närvarande inte direkta utbyten av produkter. Om du behöver en annan vara rekommenderar vi att du först returnerar produkten och sedan beställer rätt vara på nytt.

  Uppsamlingsplats och nekade order

  Om en vara skickas till ett utlämningsställe och du inte hämtar ut den inom överenskommen tid, kommer vi att betrakta detta som en vägran av beställningen.

  För avvisade paket debiteras returfraktkostnader, inklusive kostnaden för att returnera och behandla varan/varorna från din beställning. Returfraktkostnaden är 139 SEK per order, plus PorstNords fraktkostnad på 90 SEK.

  För defekta produkter Om produkten är felaktig, skadad av transportören eller på annat sätt defekt, tillkommer ingen returfraktkostnad.

  Returpolicy och riktlinjer

  • Alla returnerade varor måste vara i originalförpackningen.
  • Vi ansvarar inte för returfraktkostnader.
  • Se till att alla returnerade varor är ordentligt förpackade så att de inte skadas under transporten.
  • Se till att alla returer skickas via en spårbar, försäkrad tjänst eftersom vi inte kan ta ansvar för varor som skadas eller förloras under transporten.
  • Vår företagsadress är inte en returadress. Returer till denna adress är ogiltiga och återbetalas inte.
  • För en lyckad retur måste alla artiklar rapporteras till vår kundserviceavdelning inom 30 dagar efter mottagandet. Om detta inte görs i tid kommer vi tyvärr inte att kunna behandla returen.
  Om du väljer att returnera paketet efter att ha kontaktat oss kommer vi att se till att köpbeloppet krediteras ditt konto inom fem arbetsdagar efter mottagandet av returen.

  Avkastning

  Om kunden vill returnera produkten på grund av felaktigt köp, storleksproblem eller ändrade preferenser, kommer de faktiska returfraktkostnaderna att bäras av kunden.

  För att få returformuläret, vänligen kontakta vår kundtjänst först.

  Returpaketet ska skickas till vår adress i Kina.

   Vänligen se alltid vår returpolicy och våra riktlinjer som finns på denna sida. Om dessa inte följs korrekt förbehåller vi oss rätten att inte acceptera returen.

   Om du har några frågor om returer, vänligen kontakta oss via chattfunktionen eller skicka ett e-postmeddelande till info@larssonmalmo.com

   Kontakt

    • E-post: info@larssonmalmo.com(genomsnittlig svarstid 2-6 timmar)
    • Öppettider: Måndag - lördag: 09:00 - 18:00